VIGTIGT!

For at slette alle spor af denne side, så læs mere her:
Sikker surfing.
reception krisecenter kalundborg slagelse holbæk vestsjælland

De sidste fem år har Hera Døtrenes Krisecenter i Kalundborg været på udkik efter bedre lokaler, i juli måned sidste år kunne krisecentret så meddele at der var fundet nye lokaler i Skibbrogade 10. Lokalerne er efter en større ombygning ny klar og krisecentret er flyttet ind og i dag var der så inviteret gæster til at være med at indvie lokalerne.

Et stolt personale og de mange frivillige der er tilknyttet krisecentret viste rundt i de mange rum, og med rette er de stolte, den store renovering af lokalerne er blevet rigtigt flot, i alt 770 kvm., det er næsten dobbelt så meget som krisecentret havde på Slagelsevej.

”Vi har gjort meget ud af at gøre værelserne hyggelige hvor vi har brugt nogle penge på at købe nye møbler, i den forbindelse vil jeg gerne takke vores frivillige ildsjæle der har samlet hele seks tons Ikea møbler”, sagde leder af krisecentret, Annette Hyldgaard, bla. i sin tale.

"Og vi gør det ikke igen", råbte en af de frivillige.

Det nye krisecenter har i alt otte familierum i forskellige størrelser, fællesrum med køkkenfaciliteter samt kontor og møderum.

Af: tv-kalundborg.dk.