VIGTIGT!

For at slette alle spor af denne side, så læs mere her:
Sikker surfing.
julehygge på Kalundborg krisecenter i vestsjælland

December 2016 har været en dejlig og hyggelig tid. Vi har sammen skulle skabe nye traditioner i det vi ikke tidligere har afholdt jul på vores nuværende adresse. Juletræer og julepynt er blevet justeret op til flere gange for at finde den helt rette placering. Og vi synes selv det lykkedes rigtig godt.
Krisecentrets frivillige under Støtteforeningen og Spilopperne fra Dansk Røde Kors Ungdom, har igen i år været med til at sprede julehygge.  Der blev lavet juledekorationer, julemænd, spist æbleskiver og pyntet juletræer. Traditionen tro fra tidligere år, arrangerede de frivillige en stor julefrokost og pakkeleg til gælde for husets beboere.

 Flere beboere har i år haft travlt med kreative sysler, især har strikkepindene været rødglødende, så der kunne være lune tøfler under juletræet til venner og familie.

Med økonomisk støtte fra Fonden Roskilde Festival, har husets frivillige kunne arrangere at 20 børn og voksne kunne glædes med deltagelse i Cirkus Baldoni Julecirkus.


Bestyrelsen for krisecenteret og krisecentrets personale, sender en varm tak til alle som har været en del af krisecentret i løbet af 2016, og ønsker samtidigt et godt nytår til alle.