VIGTIGT!

For at slette alle spor af denne side, så læs mere her:
Sikker surfing.
Frivillighedsprisen uddelt til formand for Krisecenter kalundborgs støtteforening

Frivillighedsprisen 2017

De frivillige ildsjæle her på krisecentret fortjener en stor tak for deres indsats ved at bruge en stor del af deres fritid på at hjælpe og give kvinder og børn en god oplevelse under det nødvendige ophold på krisecentret. Tak til alle!

læs mere
Bryd tavshedens Jubilæumskonference 2017

Bryd tavshedens Jubilæumskonference 2017

Den 20. september 2017 deltog personalet i Jubilæumskonferencen for Bryd tavsheden.

Som oplægsholdere oplevede vi ; Ligestillingsminister, Karen Ellemann, Formand for Børnerådet, Per Larsen, Generalsekretær for Red Barnet Danmark, Jonas Keiding Lindholm samt Forskningsleder, ph.d., Rigshospitalet, Svend Aage Madsen.
Poula Larrain var konferencens konferencier.

læs mere
    krisecenter sjælland bus tur, Kalundborg krisecenter bustur

​Så triller krisecenter-bussen

Den 15. marts 2017 kørte ”Hera-bussen” ind på Hera Døtrenes parkeringsplads.

Med stor støtte fra Bent O. Jørgensens Fond og Hera Døtrenes Støtteforening har det kunne lade sig gøre at købe en 9 personers bil.

”Hera-bussen” er stor og rummelig og vil gøre det muligt at planlægge aktiviteter for børn og kvinder som eller ikke var mulige.  Vi glæder os til foråret og sommeren hvor vi vil suse afsted gennem det danske sommerlandskab.

læs mere
    Kalundborg Krisecenter 35 års jubliæum, Kalundborg Krisecenter indvielse

​Hera Døtrenes Krisecenter 35 år

Den 8. marts 2017 kunne vi fejre 35 års dagen for krisecentrets åbning.

Dagen blev fejret med sang, lagkage og boblevand. Beboere, store som små, frivillige og personale havde en rigtig hyggelig eftermiddag.

Vi har været en tur i arkivet og fundet et billede frem taget ved indvielsen af Hera Døtrenes Krisecenter for 35 år siden. På billedet ses daværende borgmester, Aage Brejnrod, ”åbne” krisecenteret hvis beliggenhed på daværende tidspunkt var centralt på Torvet i Kalundborg.

læs mere
julehygge på Kalundborg krisecenter i vestsjælland

Julehygge i December

December 2016 har været en dejlig og hyggelig tid. Vi har sammen skulle skabe nye traditioner i det vi ikke tidligere har afholdt jul på vores nuværende adresse. Juletræer og julepynt er blevet justeret op til flere gange for at finde den helt rette placering. Og vi synes selv det lykkedes rigtig godt.

læs mere

Sider